Decor schoolmusical Christeljk lyceum Zandvliet
29 maart 2018
verf decor school
thumb1

Eens in de twee jaar wordt er op mijn school christelijk lyceum Zandvliet een musical opgevoerd. Dit jaar mocht ik bijdragen in decor en kostuum. Mijn grootste bijdrage was Greased Lightning! Thuis in mijn atelier gemaakt en op de stoep voor de school in elkaar gezet. De spelers waren super blij met hun auto!

Kinderfeestje
04 maart 2018
workshop, vilt, kind
thumb2

De eerste workshop in mijn nieuwe atelier was gelijk een hele bijzondere, een verjaardagsfeestje. Versierd met slingers en al werd mijn atelier in gebruik genomen. De meiden hebben eerst kennisgemaakt met het vilten van een bloem om daarna een glazen pot te versieren of een klein tasje te maken. Het was best pittig, maar iedereen ging blij naar huis met een kleurrijk eindresultaat.

Read More
muurschildering groen
19 februari 2018
verf, muurschildering, interieur
muurschildering groen

Bij een nieuw huis horen nieuwe schilderprojecten in groot formaat! Een geweldige lange muur die onze woonkamer met de eetkamer en keuken verbind vraagt er gewoon om een bijzonder laagje te krijgen. Twee kleuren groen zijn de basis aangevuld met oker geel in vlak en in detail. Dit wil ik wel vaker doen! Wie heeft er nog zo'n mooie muur voor mij?

Contact Details

Email: info@bregjelips.nl
Website: www.bregjelips.nl

Schildersbuurt
Heemstede
Noord-Holland

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor al het laatste nieuws en informatie

Stuur een email naar info@bregjelips.nl