kerst in huis
12 december 2018
interieur lifestyle verf
kerstkaarten 2018

Zoals elk jaar bedenk ik een leuk creatief project om weer kerkaarten te maken. Dit jaar heb ik stempels gemaakt die zowel ik als de kinderen konden gebruiken om te stempelen. Twee sterren, een hart en een kerstboom zijn het geworden. De sterren weer uitgevoerd in zeeblauw, het hart natuurlijk rood en de kerstboom groen. De stempels zijn gedrukt met acryl op een simpel vliesbehang voor het korrelige effect. Iedere kaart is zo totaal anders geworden, maar wel onderdeel van een groter geheel.

kerst in huis
8 december 2018
interieur lifestyle
kerststukken 2018

Ook dit jaar heb ik mijzelf weer lekker uitgeleefd met planten, kaarsen en versiering om het huis weer helemaal te versieren voor kerst. Dit jaar is de kleur zeegroen met wit.

kledingruil met vriendinnen
27 oktober 2018
upcycle
kledingruil in atelier

In oktober heb ik feestelijk mijn atelier in gebruik genomen door een kledingruil met vriendinnen te organiseren. Mijn atelier is nu helemaal ingericht om vaker kledingruils te organiseren. Er waren lekkere koekjes, koffie, thee en een heleboel leuke spullen die van eigenaar gewisseld zijn. Naast kleding waren er ook veel accessoires meegekomen naar het atelier. Iedereen ging met een gevulde tas en een gezellige middag weer naar huis. De overgebleven kledingstukken heb ik gedoneerd aan een goed doel en enkele heb ik achtergehouden voor een volgende ruil. Zo is er voor iedereen altijd iets leuks om mee naar huis te nemen.

kledingruil extern
15 juli 2018
upcycle
kledingruil in atelier

Kledingruil kan op allerlei locaties, zelfs in de achtertuin! Op een heerlijke zomerse avond buiten met vriendinnen kleding ruilen is erg gezellig. Ook een keer kleding ruilen met vriendinnen? In mijn gezellige atelier in Heemstede heb ik alles wat je daarvoor nodig hebt. Stuur me een mail met je wensen en we maken er een gezellig uitje van!

9x Haarlems, tentoonstelling 080718 - 011018
08 juli 2018
decor verf
zeepkist imh

Voor een tentoonstelling in het ABC architectuurcentrum Haarlem heb ik een zeepkist beschilderd voor Wie Maakt Haarlem. Tijdens deze tentoonstelling stellen 9 architecten uit Haarlem zich voor en hun nieuwe kijk op het vak architectuur. Op deze zeepkist kunnen bezoekers hun rol binnen de stad Haarlem verkondigen.

Muurschildering in blauw
16 april 2018
muurschildering verf interieur
muur blauw detail

Bij een nieuw huis horen nieuwe schilderprojecten! Na de woonkamer was nu ook de slaapkamer aan de beurt. Begonnen met een oranje gele sunset laag, daarover paars in tegenovergestelde richting en afgewerkt met kobalt blauw. Een gelaagd schilderij helemaal in mijn stijl.

Read More
Decor schoolmusical Christeljk lyceum Zandvliet
29 maart 2018
verf decor school
thumb1

Eens in de twee jaar wordt er op mijn school christelijk lyceum Zandvliet een musical opgevoerd. Dit jaar mocht ik bijdragen in decor en kostuum. Mijn grootste bijdrage was Greased Lightning! Thuis in mijn atelier gemaakt en op de stoep voor de school in elkaar gezet. De spelers waren super blij met hun auto!

Kinderfeestje
04 maart 2018
workshop, vilt, kind
thumb2

De eerste workshop in mijn nieuwe atelier was gelijk een hele bijzondere, een verjaardagsfeestje. Versierd met slingers en al werd mijn atelier in gebruik genomen. De meiden hebben eerst kennisgemaakt met het vilten van een bloem om daarna een glazen pot te versieren of een klein tasje te maken. Het was best pittig, maar iedereen ging blij naar huis met een kleurrijk eindresultaat.

Read More
muurschildering groen
19 februari 2018
verf, muurschildering, interieur
muurschildering groen

Bij een nieuw huis horen nieuwe schilderprojecten in groot formaat! Een geweldige lange muur die onze woonkamer met de eetkamer en keuken verbind vraagt er gewoon om een bijzonder laagje te krijgen. Twee kleuren groen zijn de basis aangevuld met oker geel in vlak en in detail. Dit wil ik wel vaker doen! Wie heeft er nog zo'n mooie muur voor mij?

Contact Details

Email: info@bregjelips.nl
Website: www.bregjelips.nl

Schildersbuurt
Heemstede
Noord-Holland

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor al het laatste nieuws en informatie

Stuur een email naar info@bregjelips.nl