lente in schilderwerk
16 januari 2019
verf interieur lifestyle
lente in verf

Een ochtendje weer lekker met verf in de weer geweest en deze keer vooral met frisse vrolijke kleuren. Veel geel en oranje, verschillende materialen en texturen. Slechts 1 schilderwerk vind ik ook echt af. De blauwe gaat in de verkoop!
Kijk maar eens bij de verf producten

openbare kledingruil
12 januari 2019
upcycle lifestyle
kledingruil Badhuis

De eerste kledingruil van 2019 is een feit! In het Badhuis Leidsebuurt te Haarlem organiseren we al 5 jaar lang kledingruils. Deze keer met wat nieuwe spelregels om elkaar meer te ontmoeten en minder een doorgeefluik naar de kringloop te zijn als organisatie. Conclusie: geslaagd!
Sasja de Vos schreef er een leuke blog over. lees de blog

schilderprojecten
26 december 2018
verf
verfprojecten

Het is weer kerstvakantie, tijd om weer eens lekker te gaan schilderen. Heel veel werken afgerond vandaag. Mijn werk bestaat uit vele lagen acryl op doek, soms aangevuld met ecoline. Veel werken blijven daarom maanden liggen wachten op hun laatste laag. Vandaag de tijd genomen om vele schilderijen af te maken.
Kijk maar eens onder verf producten voor de resultaten.
Kijk ook eens op mijn instagram om al mijn projecten bij te houden.

kersttafel
26 december 2018
interieur lifestyle
kersttafel dekken

De themakleuren dit jaar waren aquablauw, zeegroen en wit. Terug te vinden in de eerder gemaakte kerststukjes en kaarten, en nu ook in de aankleding van ons kerstdiner! Het servies was blauw met wit en daarop heb ik ingespeeld met de aankleding. De 5 meter lange tafelloper bestond uit vliesbehang versierd met gestempelde sterren in verschillende blauw tinten.
Daarover waren glimmende korte tafellopers dwars gelegd om de twee zijden van de tafel met elkaar te verbinden. Verscpreid over de tafel waren verschillende kleine kerststukjes terug te vinden met onze zelfgemaakte kaarsen.
De oranje kokers waren door de kinderen gemaakt en gepersonaliseerd met daarin ook van vliesbehang de menukaarten. Deze aankleding was een goed begin van een topavond.

upcycle kaarsrestjes
16 december 2018
upcycle interieur lifestyle kaars
kaarsen maken

Met heel veel restjes van mooie gekregen kaarsen kun je ook weer heel veel nieuwe mooie kaarsen maken om van te genieten! Super leuk om te doen, niet moeilijk wel geduld vereist! Door elk laagje kaarsvet goed uit te laten harden hebben we prachtige gelaagde kaarsen gemaakt.

kerst in huis
12 december 2018
interieur lifestyle verf
kerstkaarten 2018

Zoals elk jaar bedenk ik een leuk creatief project om weer kerkaarten te maken. Dit jaar heb ik stempels gemaakt die zowel ik als de kinderen konden gebruiken om te stempelen. Twee sterren, een hart en een kerstboom zijn het geworden. De sterren weer uitgevoerd in zeeblauw, het hart natuurlijk rood en de kerstboom groen. De stempels zijn gedrukt met acryl op een simpel vliesbehang voor het korrelige effect. Iedere kaart is zo totaal anders geworden, maar wel onderdeel van een groter geheel.

kerst in huis
8 december 2018
interieur lifestyle
kerststukken 2018

Ook dit jaar heb ik mijzelf weer lekker uitgeleefd met planten, kaarsen en versiering om het huis weer helemaal te versieren voor kerst. Dit jaar is de kleur zeegroen met wit.

kledingruil met vriendinnen
27 oktober 2018
upcycle
kledingruil in atelier

In oktober heb ik feestelijk mijn atelier in gebruik genomen door een kledingruil met vriendinnen te organiseren. Mijn atelier is nu helemaal ingericht om vaker kledingruils te organiseren. Er waren lekkere koekjes, koffie, thee en een heleboel leuke spullen die van eigenaar gewisseld zijn. Naast kleding waren er ook veel accessoires meegekomen naar het atelier. Iedereen ging met een gevulde tas en een gezellige middag weer naar huis. De overgebleven kledingstukken heb ik gedoneerd aan een goed doel en enkele heb ik achtergehouden voor een volgende ruil. Zo is er voor iedereen altijd iets leuks om mee naar huis te nemen.

kledingruil extern
15 juli 2018
upcycle
kledingruil in atelier

Kledingruil kan op allerlei locaties, zelfs in de achtertuin! Op een heerlijke zomerse avond buiten met vriendinnen kleding ruilen is erg gezellig. Ook een keer kleding ruilen met vriendinnen? In mijn gezellige atelier in Heemstede heb ik alles wat je daarvoor nodig hebt. Stuur me een mail met je wensen en we maken er een gezellig uitje van!

9x Haarlems, tentoonstelling 080718 - 011018
08 juli 2018
decor verf
zeepkist imh

Voor een tentoonstelling in het ABC architectuurcentrum Haarlem heb ik een zeepkist beschilderd voor Wie Maakt Haarlem. Tijdens deze tentoonstelling stellen 9 architecten uit Haarlem zich voor en hun nieuwe kijk op het vak architectuur. Op deze zeepkist kunnen bezoekers hun rol binnen de stad Haarlem verkondigen.

Muurschildering in blauw
16 april 2018
muurschildering verf interieur
muur blauw detail

Bij een nieuw huis horen nieuwe schilderprojecten! Na de woonkamer was nu ook de slaapkamer aan de beurt. Begonnen met een oranje gele sunset laag, daarover paars in tegenovergestelde richting en afgewerkt met kobalt blauw. Een gelaagd schilderij helemaal in mijn stijl.

Read More

Contact Details

Email: info@bregjelips.nl
Website: www.bregjelips.nl

Schildersbuurt
Heemstede
Noord-Holland

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor al het laatste nieuws en informatie

Stuur een email naar info@bregjelips.nl